avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie mediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie mediu

Buna ziua.
Exista vreo declaratie pentru deseuri ? Vreau sa stiu daca deseurile ulei si grasimi comestibile uzate, menajer, fier vechi, uleiul auto uzat, acumulatorii auto uzati, altele, toate acestea trebuie sa le mentionez in vreo declaratie ? Eu stiu ca trebuie sa tin o evidenta a deseurilor, dar nu imi este clar daca am obligatia sa le declar pe undeva. Declaratia pentru obligatiile la fondul de mediu, cred eu ca se refera la altceva.
Multumesc frumos.


Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Evidenta deseurilor - ulei uzat ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Lucrez la un service auto si as vrea sa pun cateva intrebari legat de evidenta deseurilor: 1. Este legal ca, societatea sa foloseasca uleiul ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila pt.deseuri kosamaria kosamaria Buna ziua! Am o factura storno pt. deseuri(baterii auto)in valoare de - 23,63 lei,respectiv 0,70lei taxa de mediu,total valoare= -22, 93 lei Inregistrex taxa ... (vezi toată discuția)
Colectare deseuri periculoase nagal12 nagal12 Buna ziua, Societatea la care lucrez in calitate de agent vanzari desfasoara activitatea de colectare uleiuri uzate incepand cu anul 2013. In cadrul ... (vezi toată discuția)