Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti pe cine dau in judeacata ca sa mi se elibereze o hotarare judecatoreasca prin care sa mi se recunoasca faptul ca intre titlul de proprietate si schita intocmita a terenul exista o diferenta de 245 mp ( in tilul de proprietate sunt trecuti 1200 mp , iar din schita reiese 1425 mp). Am fost la oficiul de cadastru pentru carte funciara si mi s-a respuns cererea deoarece diferenta reprezinta mai mult de 10%. Imi puteti da un link cu model de actiune in constare ?
Mai am o intrebare: in momentul in care am depus dosarul la registratura pentru incheiere de carte funciara, mi s-a cerut sa platesc intocmirea acesteia. Mi s-a eliberat chitanta . Dupa ce am primit respins, am cerut banii inapoi. Mi s-a spus ca nu-i primesc deoarece asa este legea. Am intrebat care lege si mi s-a spus de legea 7. Am citit legea 7/1996 si nu e prevatut la niciun articol ca trebuie platita intocmirea de carte funciara inainte de analiza dosarului.
Precizez un lucru important: proprietarul terenului este tatal meu care are 83 de ani. Cat poate dura un astfel de proces si inca o data repet prima intrebare: pe cine actionez in judecata??? Multumesc anticipat