avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Control itm soldat cu amenda din cauza unei declaratii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Control itm soldat cu amenda din cauza unei declaratii partial false

buna seara
in cursul zilei de ieri am avut un control itm ,au luat o declacatie de la angajata si in mod inexplicabil a declarat ca nu are 2 zile libere dupa 5 zile de munca.programul este urmatoru l: saptamana lunga-luni,marti lucreaza si miercuri joi liber,vineri ,sambata ,duminica-munceste
saptamana II-luni marti -liber,miercuri-joi munceste,vineri sambata duminica liber
Faptul ca aceasta declaratie falsa mi-a generat o amenda cum pot sa recuperez prejudiciul dat fiind faptul ca incepand cu luna septembrie se va inchide punctul de lucru.
Multumesc anticipat


Specific ca sunt din Oradea si as fi interesat si de o eventuala oferta de colaborare pt a fi reprezentat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 8 August 2014
Pontaj in sensul celor afirmate de dvs. exista? Daca exista, puteti contesta amenda in instanta si puteti invoca chiar si eroarea in care s-a aflat salariata cand a dat declaratia, chiar sprijinindu-va pe o noua declaratie mai clara a salariatei.
Programul mentionat de dvs este prevazut in c.i.m.sau in reg.intern?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program munca 12/24 luciffere luciffere Buna ziua. Doresc sa intreb daca este in regula urmatorul program de lucru 12/24, pentru 3 oameni: salariat 1: luni-miercuri-vineri-duminica dupa care liber ... (vezi toată discuția)
Ac aditional - 8 ore/zi inegal bubuxyz bubuxyz Este corecta formularea de mai jos pentru lucrul in ture: \"durata timpului de lucru va fi in medie de 8 ore/zi, inegal. Repartizarea programului de lucru ... (vezi toată discuția)
Pontaj concediu medical sâmbătă și duminica Dorina71 Dorina71 Bună ziua!lucrez la un magazin unde se lucrează sâmbătă și duminică, .am avut concediu medical de joi pana duminica.programul meu săptămânal era luni ... (vezi toată discuția)