avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj concediu medical sâmbătă și duminica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj concediu medical sâmbătă și duminica

Bună ziua!lucrez la un magazin unde se lucrează sâmbătă și duminică, .am avut concediu medical de joi pana duminica.programul meu săptămânal era luni și marți de servici,miercuri și joi eram libera iar vineri ,sâmbătă și duminică de servici. (Deci am avut 2 zile lucrate,1 zi libera și 4 zile medical).de la servici mi-au spus ca trebuie sa mai lucrez o zi pt ca nu pot avea medical sâmbătă și duminică și ei ma trec libera ,ăsta insemnand ca trebuie sa lucrez o zi în plus pt ziua care am avut-o libera în acea saptamana (miercuri).îmi puteți spune va rog cum ar trebui sa fiu pontaj ținând cont ca eu eram în program de servici sâmbătă și duminică? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu medical în week-end Dorina71 Dorina71 Bună ziua!am lucrez la o firma unde este activitate 7 zile 7.,având doua zile libere în cursul săptămânii. Am lucrat luni și marți, miercuri și joi ... (vezi toată discuția)
Ore libere Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)
Zilele libere saptamanale bozzont bozzont Buna ziua. Am si eu o mica nelamurire. Saptamana aceasta in zilele de luni si marti sotia mea a fost planificata liber urmand ca in perioada de ... (vezi toată discuția)