avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program munca 12/24
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program munca 12/24

Buna ziua. Doresc sa intreb daca este in regula urmatorul program de lucru 12/24, pentru 3 oameni:
salariat 1: luni-miercuri-vineri-duminica dupa care liber luni-marti si apoi continua cu miercuri-vineri-duminica-marti dupa care ia liber 2 zile, si tot asa pana la sf lunii.

salariat 2: marti-joi-sambata-luni dupa care liber marti-miercur si apoi continua cu joi-sambata-luni-miercuri dupa care ia liber 2 zile, si tot asa pana la sf lunii

salariat 3: miercuri-vineri-duminica-marti dupa care liber miercuri-joi si apoi continua cu vineri-duminica-marti-joi dupa care ia liber 2 zile, si tot asa pana la sf lunii

S-ar respecta maximul de 48 ore/saptamana si doua zile libere, insa nu prea ies orele pe o perioada de referinta de 4 luni, daca nu intra nici unul in CO.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 8 Martie 2017
Acest program de munca este in regula daca este mentionat strict si in c.i.m.
Multumesc. As mai dori o intrebare. In cazul in care unul dintre salariati doreste CO 7 zile, eu il pun in pontaj cu CO inclusiv in zilele de sambata si duminica? Sau daca ultima zi inainte de co este duminica, cele 7 zile de co ar fi l, m, m, j, v, s, d, l, m urmand sa vina la tura miercuri? Multumesc.
CO se ponteaza numai in zilele de luni-vineri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ac aditional - 8 ore/zi inegal bubuxyz bubuxyz Este corecta formularea de mai jos pentru lucrul in ture: \"durata timpului de lucru va fi in medie de 8 ore/zi, inegal. Repartizarea programului de lucru ... (vezi toată discuția)
Cim cu 8 ore program inegal dar in pontaj e cu 11 ore TothAster TothAster Buna ziua, daca avem facute CIM cu 8 ore program inegal specificat, dar cei care au acest CIM, lucreaza in bar-restaurant de tip fast food si lucreaza cate ... (vezi toată discuția)
Zile co neacordate corespunzator? IoanaGh IoanaGh Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acordarea de cateva zile de concediu de catre compania la care lucrez. Programul dupa care lucrez momentan este ... (vezi toată discuția)