avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

accident rutier in care victima era un biciclist fara nici o semnalizare iar canducatorul a incercat sa il ocoleasca pana a intrat pe contrasens,din cauza sperieturii a plecat de la locul accidentului pret de 5 minute iar la intoarcece a gasit politia si salvarea la locul accidentului.Victima nu are zile de spitalizare si nu a de pus plangere la politie.Intrebarea este care ar fi pedeapsa?
ast raspuns
Cel mai recent răspuns: Boricean , utilizator 12:46, 8 August 2014
solicitati politistului sa va precizeze incadrarea juridica si apoi vorbim de pedeapsa ,,,,,,
sunt cercetata pentru parasirea locului accidentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acrosare pieton dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua,sambata am acrosat o persoana pe strada,am lovit-o cu oglinda din dreapta intr-o curba. Pe contrasens venea o alta masina care nu a oprit la stop si ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului, sau nu andreipariu andreipariu Saptamana trecuta am accidentat pe un drum pe care aveam prioritate un biciclist(era pe bicicleta si nu pe langa ea). Dupa accident m-am oferit sa duc ... (vezi toată discuția)
Accident rutier sau infractiune? sarah1985 sarah1985 Pe fondul unor vechi animozitati, un vecin a lovit cu masina o alta vecina. A coborat din masina pentru a o palmui iar apoi s-a suit din nou la volan si a ... (vezi toată discuția)