avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Clasificatia bugetara
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Clasificatia bugetara

Institutul meu a primit pe 10.07.2014 de la Trezoreria Statului urmatoarea precizare:
...In clasificatia veniturilor bugetului institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial di venituri proprii, la subcapitolul 40.10.15 "Sume utilizate din excedentul anului precedent pentru efectuarea de cheltuieli" se vor introduce paragrafele:
- 40.10.15.01 - Sume utilizate de administratiile locale din excedentul anului precedent pentru sectiunea de functionare;
- 40.10.15.02 - Sume utilizate de administratiile locale din excedentul anului precedent pentru sectiunea de dezvoltare;
- 40.10.15.03 - Sume utilizate de alte institutii din excedentul anului precedent.
Care este prevederea legala, actul normativ in acest sens ? Unde gasesc noua clasificatie bugetara ? Unde gasesc noul model de BVC si formularele care trebuiesc utilizate ?
Ma intereseaza mai ales 40.10.15.03.
Multumesc,
Mircea

Alte discuții în legătură

Fond de rulment primarie FLORIANMATEI FLORIANMATEI pentru utilizarea fondului de rulment este necesara hotararea consiliului local? (vezi toată discuția)
Aprobarea modului de utilizare a rezervei bugetare si a raportului de expertiza contabila cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu in ce lege e prevazuta aprobarea raportului de expertiza contabila de catre consiliul local ,anterior adoptarii hotararii pentru utilizarea ... (vezi toată discuția)