avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pensie invaliditate blocata de anaf
Discuție deschisă în Executare silită

Pensie invaliditate blocata de anaf

datorie la anaf ,am fost instintat ca mi-au blocat contul la banca ,as avea urmatoarea intrebare: conform art 728 cpc, anaf-ul imi poate popri cit la suta din pensia de invaliditate gr 2? mentionez ca am o pensie de 560 lei, iar suma blocata de anaf este de 490 lei ,DIN CE O SA TRAIESC ?NU STIU Rog daca citeste cineva in cunostinta de cauza, daca ma poate ajuta, findca nu stiu ce am de facut, stiu doar ca sunt nenumarate abuzuri din partea unor institutii, printre care si anaful.
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Poprire cont pensie gr 3 Cod1958 Cod1958 Pensia mea de invaliditate gr 3 este de 520 roni , intrebarea este , daca ANAF ul poate pune poprire pe acest venit din cont si care i procedura in situatia ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie AndinBMA AndinBMA Buna ziua! As dori sa stiu daca aveti amabilitatea sa ma ajutati , daca exista un temei legal pentru urmatoarra situatie .: sunt pensionat M.A.I. gr III si ... (vezi toată discuția)
Poprire sohim sohim Bună ziua.O cunoştinţă are următoarea problemă: Deţine 3 sentinţe: -prima de la judecătorie în care este obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)