avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Microbuz scolar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Microbuz scolar

Buna ziua doamnelor si domnlor
Am sa trec direct la subiect
1. Microbuzul scolar din localitatea X deconteaza facturile si bonurile fiscale de la aprovizionarea cu carburanti, lubrefianti, reparatii si revizii din bugetul scolii sau la primarie, acesta fiind proprietatea primariei iar soferul fiind remunerat de catre primarie?
2. Scoala are buget propriu sau vine numai cu un proiect de buget, acesta fiind alocat de catre primarie, ca ordonator principal de credite?

Alte discuții în legătură

Lãmurire cu privire la decontarea cheltuielilor cu transportul elevilor CiuhatDoina CiuhatDoina Bună seara, sunt contabil la o şcoală, mă confrunt cu următoarea problemă, şi anume: ªcoala deţine microbuz şcolar(este în gestiunea şcolii), care ... (vezi toată discuția)
Retragere drept de semnatura ordonator tertiar doicamaria doicamaria Buna seara, Sunt directoare la o scoala din mediul rural din Bistrita. Pana anul acesta, inclusiv, am fost ordonator tertiar de credit, cu stampila, drept de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala florentin65 florentin65 Am inaintat o cerere de ordonanta presedentiala prin care am cerut ca microbuzul scolar cumparat de catre Ministerul Educatiei in 2008 pentru a efectua ... (vezi toată discuția)