avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire teren extravilan

Suntem 2 surori mostenitoare . Tatal nostru a decedat de curind fiind propietar in titlul de propietate a 0,20 ha teren intravilan si 2,26 ha teren extravilan. Se poate face succesiunea numai pe terenul extravilan?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 22:06, 21 August 2014
Se poate, dar cu cel intravilan v-ati decis cui ramane? Banuiesc motivul, taxele! Totusi, odata si odata tot va trebui sa dezbateti succesiunea si pt. terenul intravilan si se vor plati taxele toate si cele vechi si cele noi. Sa va spun cum va vor blagoslovi fii/nepotii/stranepotii pe d-voastra sau pe sora, la cine va fi terenul intravilan?
Ultima modificare: Joi, 21 August 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune , ce trebuie sa fac transstefan transstefan 2 terenuri intravilan si un teren 1 ha si 3300 mp extravilan este trecut in titlu de propietate al decedatului mostenitori 2 ( adica doua surori) . am ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate - succesiune aurelsmeu aurelsmeu Buna seara, Dupa 1990 se emit titluri de proprietate. Titularul era decedat, pe titlu sunt trecute 2 surori A si B, in viata la acea data. Nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, neclaritati vulpys vulpys buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)