avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa foarte mare pentru un Executor judecatoresc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa foarte mare pentru un Executor judecatoresc

Am locuit intr-o casa nationalizata,30 de ani , iar in 2010 a fost retrocedata. Proprietarul nu a vrut sa ne prelungeasca contractul de inchiriere si ne-a dat in judecata pentru evacuare. Am pierdut, normal, procesul. Pe perioada cat a durat procesul ni s-a fixat o chirie in euro, pentru o vila desi era o casa mediocra, si urma evacuarea. Reclamantii si-au angajat un executor judecatoresc, cu o taxa de 9.900 lei, care mi se pare enorma, si pe care eu trebuie sa o platesc pana la urma, pentru recuperarea chiriei si evacuare. Evacuarea nu a avut loc, deoarece noi am parasit locuinta in momentul in care am pierdut procesul(fara drept la recurs). Pot sa-mi recuperez ceva din suma aceea de 9.900 lei de la executor? deoarece evacuarea nu a avut loc.( nu au fost cheltuieli de evacuare) . Deci pot sa-l dau in judecata pe executor pentru recuperarea partiala a banilor? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Evacuare casa nationalizata ovidius34 ovidius34 Buna ziua. Se poate face evacuarea silita unei persoane care locuieste intr-o casa nationalizata aceasta find in proces cu cel care a revendicat casa? (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare Maria_Elena Maria_Elena Bună ziua, am locuit în Constanta într-o casă naționalizată care a fost retrocedată foștilor proprietari, iar aceștia nu au fost de acord să ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare catame2 catame2 buna ziua. locuiesc cu familia mea intr-o casa, care in urma unui proces de 10 ani a fost pierduta in instanta in baza Legii 10. Despagubirile oferite au fost ... (vezi toată discuția)