avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatia de construire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatia de construire

In autorizatia de construire scrie ca durata de executie a lucrarilor este de 2 luni. Nu pot termina lucrarile in 2 luni ci in 6 luni, dar nu depasesc valabilitatea autorizatiei. In acest caz trebuie sa modific AC sau ramane asa cum a fost emisa.
Va multumesc pentru raspuns.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 10:47, 27 August 2014
Valabilitatea autorizatiei continua pana la implinirea celor 2 luni de executie lucrari care se calculeaza de la data anuntului inceperii acestor lucrari.Trebuia sa solicitati un termen mai mare(se poate cere 24 luni maxim ).Acum va ramane ca inainte cu 15 zile de a expira valabilitatea ,sa faceti cerere de prelungire cu perioada necesară terminării lucrărilor si sa platiti 30% din taxa initiala de obținere a autorizației de construire..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de constructie danielbejan danielbejan buna ziua. am si eu o intrebare: sunt la faza de autorizatie pentru o costructie nou si as vrea sa stiu daca autorizatia e valabila din ziua cand mi-au ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)
Impozit la casa fara receptie ticavol ticavol In 2005 mi-a expirat autorizatia de constructie, iar eu aveam numai fundatie la casa. In 2007 am facut receptia iar in fisa de calcul am platit prelungire de ... (vezi toată discuția)