Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot sa-mi aduc prietenul din India in tara (Romania) pentru casatorie? Cum trebuie sa procedez?

Cum pot sa-mi aduc prietenul din India in tara pentru a ne casatori? Detine doar pasaport. Am inteles ca se poate printr-o invitatie. Eu locuiesc cu chirie (fara contract) si am salariul minim pe economie. Cum sa procedez cu cazarea lui si cu banii pe care se presupune ca trebuie sa-i am pentru asigurarea intretinerii lui pe perioada sederii? Astept sfaturi. :sorry: Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:33, 27 August 2014
Gasiti informatii aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Luati in calcul si calatoria dvs. in India; nu va grabiti sa luati decizii pana nu va informati bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca - indian edit_estera edit_estera Buna ziua. Pt o casatorie cu un cetatean indian: ne putem casatori inca din prima sa vizita in Romania? Sau trebuie sa vina de mai multe ori? E nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Cum voi face dovada de intretinere cetatea strain? maia87 maia87 Am citit care-s conditiile de a aduce un cetatean strain, algerian, pe teritoriul Romaniei. Ceea ce ma impiedica sa demarez procedurile este faptul ca nu am in ... (vezi toată discuția)
Chemare cetatean strain din non ue Egnar Egnar Buna ziua sant cetatean strain am aplicat pentru azil si am luat azilul ,o am pe sora din partea mamei in Siria si as dorii sa stiu daca ii pot face chemare ... (vezi toată discuția)