Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

Aurelian Cîcu 
	    	Consilier juridic

Aurelian Cîcu 
	    	Consilier juridic	    

CLASOR CONSULT 
	    	Consilier juridic

CLASOR CONSULT 
	    	Consilier juridic	    

Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri.
Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si simplu si sa imi fac o alta firma? Care sunt pasii pentru inchiderea definitiva a unei societati care nu are activitate?
 Lorena Chirila 
	    	Avocat

Lorena Chirila 
	    	Avocat	    

Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si simplu si sa imi fac o alta firma? Care sunt pasii pentru inchiderea definitiva a unei societati care nu are activitate?
 Lorena Chirila, Avocat
 Lorena Chirila, Avocat 	
			 Diana Vladu 
	    	Utilizator

Diana Vladu 
	    	Utilizator	    

davidoff a scris:
Daca radiati societatea atunci va va costa mai mult + costurile de infiintare a altei societati in Ilfov. Dupa parerea mai mai bine schimbati sediul social, dintr-un judet in altul. Radierea societatii este un proces de durata, care implica si un control de fond de la Fisc.
Procedura de schimbare a sediului social dintr-un judet in altul o gasiti la adresa: [ link extern ]
 Diana Vladu, utilizator
 Diana Vladu, utilizator 	
			 ANCA-ELENA	                   

buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
	                    ANCA-ELENA	                   

buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)

Princess12	                   

Radiere / lichidare (= \"închidere\") AUTOMATĂ a unei firme
Cu scuze fiindcă tot nu reuşesc să înţeleg diferenţele dintre DIZOLVARE / LICHIDARE / ... (vezi toată discuția)
	                    Princess12	                   

Radiere / lichidare (= \"închidere\") AUTOMATĂ a unei firme
Cu scuze fiindcă tot nu reuşesc să înţeleg diferenţele dintre DIZOLVARE / LICHIDARE / ... (vezi toată discuția)

Profelis	                   

Am o firma pe care am infintat-o in 2005 ce nu a avut niciodata activitate, nu am depus nici o declaratie fiscala etc... Pur si simplu am creat-o am ... (vezi toată discuția)
	                    Profelis	                   

Am o firma pe care am infintat-o in 2005 ce nu a avut niciodata activitate, nu am depus nici o declaratie fiscala etc... Pur si simplu am creat-o am ... (vezi toată discuția)