avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acordare pensie fara sa fi lucrat niciodata din cauza ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acordare pensie fara sa fi lucrat niciodata din cauza unei boli psihice

daca din cauza unei boli psihice nu a lucrat niciodata , ce pensie poate primi astfel incit sa nu fie asa de greu pentru familie sa intretina o astfel de persoana ?
care este procedura ? avind in vedere ca este foarte greu sa aduci o asfel de persoana la o comisie medicala .

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu persoana varstnica tarabostes tarabostes Va rog sa ma lamuriti in privinta incheierii unui contract de intretinere intre o persoana varstnica si nepotul de frate al acesteia. Intretinerea se ... (vezi toată discuția)
Cum se poate declara o persoana iresponsabila psihic? taramoiup taramoiup Buna ziua! Cumnatul meu de cateva luni are manifestari ciudate , nu-si mai recunoaste casa, sotia , se teme de hoti inexistenti , in fine nu mai este un om ... (vezi toată discuția)
Pensie medicala as dori, va rog, sa stiu daca este o solutie la urmatoarea situatie: ... alpha_gigi alpha_gigi As dori, va rog, sa stiu daca este o solutie la urmatoarea situatie: Persoana de 60 de ani, cu probleme de sanatate mintala de 20 de ani; vechime in munca ... (vezi toată discuția)