avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

Buna ziua. As vrea sa stiu daca armata pe care am facut-o in anul 2003 mi se va lua in considerare la calculul sporului de vechime in munca sau nu. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 9 Septembrie 2014
In speta, stagiul militar efectuat in anul 2003 constituie stagiu de cotizare asimilat care se ia in considerare la pensie si nu la acordarea sporului de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul militar in cadrul unei unitati militare de munca jordas jordas As vrea sa stiu ca daca ,am efectuat armata in cadrul unei unitati militare de munca,UM 1755 Galati,unde am avut SALARIU sau o forma se retribuire, depus pe ... (vezi toată discuția)
Intra sau nu armata, in calculul valorii sporului de vechime ce se plateste pe statul de plata juristar juristar Intotdeauna, eu la sporul de vechime platit pe statul de plata am luat in calcul si perioada armatei. Daca exista vreun articol de lege care sa specifice in ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca euglup euglup Am terminat facultatea in 1997.Imediat am intrat in somaj din septembrie 1997 pana in ianuarie 1998 cand am plecat in armata pentru 6 luni.Se pot adauga armata ... (vezi toată discuția)