avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit prin retinere la sursa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit prin retinere la sursa

Avem urmatoarea situatie:
- un ocol silvic a incheiat contracte de paza cu proprietari de padure , prin care noi doar pazim padurea
-daca padurarului care pazeste padurea i se gasesc lipsuri material lemnos pe care i le imputam , iar banii incasati trebuie sa-i viram proprietarului.
Precizez ca proprietarii sunt persoane fizice si nu sunt inregistrati fiscal.

Trebuie retinut impozit la sursa , cas si cass?

Impozitul este 16% sau 10% ?

Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2014
florisp2009, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum imi returneaza anaf contributia la sanatate retinuta la sursa? gabipadure gabipadure Sunt cetatean roman, rezident in Austria din 2005, angajat si asigurat social si medical in Austria. Nu am medic de familie sau card de sanatate in Romania, ... (vezi toată discuția)
Romsilva-padurar-proprietar (cine plateste) marianastase marianastase Buna ziua, Ma numesc Marian,si doresc o informatie daca ma poate ajuta cineva(verbal-scris),sau daca ma poate reprezenta in cazul unei actiuni ... (vezi toată discuția)
Furt de arbori din padurea mea ! bĂtaie de joc la adresa proprietarilor ... carolina21000 carolina21000 FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR DE PĂDURI ! Codul Silvic e o bataie de joc la adresa propietarilor de paduri. Eu am ... (vezi toată discuția)