avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Platesc prea mult pentru oferte nedorite.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Platesc prea mult pentru oferte nedorite.

Am tot amanat sa fac publica nedumerirea mea dar a sosit momentul. Este vorba despre pachetele oferite de operatorii de televiziune prin cablu din Romania. M-am abonat la un pachet de 3 servicii: tv, internet si telefonie fixa. Nu comentez despre internet si telefonie, ele fiind fiecare in parte un intreg. In schimb in ceea ce priveste televiziunea sunt nedumerita. De ce sunt obligata sa platesc un pachet de 60+ canale din moment ce eu nu ma uit decat la maximum 10 canale? De ce nu se pune la punct o legislatie care sa oblige operatorii sa ne lase pe noi consumatorii sa platim pentru exact numarul de canale pe care dorim sa le vizionam? Ar trebui sa putem face aceasta alegere ( poate sa existe un minimum de canale obligatorii pt. care sa platim ) din listele care ne sunt oferite cu generozitate la casieriile respectivilor operatori. Eu personal consider ca suma platita pentru cele 50+ canale la care nu ma uit deloc
intra ilegal in conturile bancare ale acestor operatori tv.
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 00:30, 15 Septembrie 2014
diana12 a scris:
De ce sunt obligata sa platesc un pachet de 60+ canale din moment ce eu nu ma uit decat la maximum 10 canale?

Pentru ca in concordanta cu principiul liberei initiative agentul economic a oferit pe piata un pachet de canale tv (le vinde la legatura, cum ar veni), dupa cum considera el ca este eficient. O solutie pentru dvs. ar fi sa montati antena pe bloc si sa prindeti doar canalele care va intereseaza sau sa cautati furnizori de tv care vand canale tv la bucata.


diana12 a scris:
De ce nu se pune la punct o legislatie care sa oblige operatorii sa ne lase pe noi consumatorii sa platim pentru exact numarul de canale pe care dorim sa le vizionam?

Legislatia apare sau se modifica in urma unei propuneri legislative, la care probabil ca nimeni nu s-a gandit pana acum, in afara de dvs., deci ca atare aveti posibilitatea sa initiati o propunere legislativa, dvs. alaturi de inca 99999 cetateni de bine din tara noastra, eu votez pentru, deci mai ramane sa gasim doar 99998 cetateni de bine. Tinem legatura.
Daca eu vreau sa urmaresc 20 de canale inseamna ca trebuie sa caut alti 99999 de cetateni sau propunem in aceeasi initiativa legislativa pachete de cate 10 canale si mai raman de convins doar inca 99997 de cetateni de bine?:hm:
Da, este corect. (am uitat insa sa precizez ca cetatenii trebuie sa provina din minim 1/4 din judetale tarii, cate minim 5000 per judet ;) )
pai , nu prea iese socoteala , ca avem 41 de judete ... or sa iasa semnaturi prea multe ,si s-ar putea sa ramanem cu acelasi pachet de canale ofertat de provider....

=D>


deci , varianta cea mai sigura este cea cu antena pe bloc.

lasand gluma la o parte , stiti ca sunt comunitati in tara noastra ,unde inca nu a ajuns coca-cola ? are rost sa bata cineva la poarta vreunui amarat , sa-l intrebe cu cine voteaza , cu Pro sau cu Intact ?
Nu se pun la socoteala si romanii din diaspora? ;)

Alte discuții în legătură

Reclamatie firma cablu tv mikeleconstruct mikeleconstruct Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite ... (vezi toată discuția)
Ce tarife incasati de la firmele de cablu?aveti abonamnt colectiv? unlocatar unlocatar As dori sa stiu ce tarife incasati de la firmele de cablu pentru acordul de cablare a locatarii scarilor dv. A ajuns in sfarsit si la noi o companie de cablu ... (vezi toată discuția)
Internet la bloc v.coman v.coman 1.administratorul blocului poate impiedica o firma de internet sa traga firele aferente retelui in interiorul sau in exteriorul blocului ? (singura firma ... (vezi toată discuția)