CRM2013 
	    	Utilizator

CRM2013 
	    	Utilizator	    

rafacarla87 
	    	Utilizator

rafacarla87 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

rafacarla87 
	    	Utilizator

rafacarla87 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Macrimarius	                   

Ma numesc Marius si sunt plecat in Spania unde muncesc de 6 luni timp in care sotia mea a decis ca vrea sa divorteze insa nu a inaintat nici o actiune de ... (vezi toată discuția)
	                    Macrimarius	                   

Ma numesc Marius si sunt plecat in Spania unde muncesc de 6 luni timp in care sotia mea a decis ca vrea sa divorteze insa nu a inaintat nici o actiune de ... (vezi toată discuția)

Lavynia7	                   

Buna ziua!Am divortat la notar,în urma cu 4 ani,custodie comuna,fetita a ramas bineînteles la mine,mama ei.Tot atunci am stabilit cu tatal suma de 350 lei ... (vezi toată discuția)
	                    Lavynia7	                   

Buna ziua!Am divortat la notar,în urma cu 4 ani,custodie comuna,fetita a ramas bineînteles la mine,mama ei.Tot atunci am stabilit cu tatal suma de 350 lei ... (vezi toată discuția)

ABELDAN	                   

Eu si sotia dorim sa divortam de comun acord. Avem 2 copii : 17 ani si 14 ani. Dorim custodia copiilor sa ne revina ambilor parinti deci copii sa locuiasca la ... (vezi toată discuția)
	                    ABELDAN	                   

Eu si sotia dorim sa divortam de comun acord. Avem 2 copii : 17 ani si 14 ani. Dorim custodia copiilor sa ne revina ambilor parinti deci copii sa locuiasca la ... (vezi toată discuția)