avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procurorul de sedinta va pune concluzii verbale si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Procurorul de sedinta va pune concluzii verbale si scrise intr-un dos. penal ?

- procurorul de sedinta - care participa la termenele de judecata
intr-un Ds. penal,
va pune Concluzii verbale si Concluzii scrise
la ultimul Termen de judecata ?
Cel mai recent răspuns: cristiannegru , utilizator 08:20, 22 Septembrie 2014
In ședința publica procurorul își susține oral concluziile.
Procurorul poate depune si concluzii scrise.
procurorul de sedinta poate formula atat concluzii orale cat si concluzii scrise.
Concluzii verbale va pune obligatoriu.
In scris nu se practica.
Au rechizitoriul unde arata ce au de aratat.
Doar daca avocatul dvs. ar ridica niste probleme deosebite incat sa faca praf rechizitoriul ar putea duce la concluzii scrise din partea parchetului.Dar de regula nu se practica.
- si careva fi ordinea punerii de Concluzii ?
- primul la cuvant pt.punerea de Concluzii verbale: av. paratei ?
- al doilea: reclamantul ?
- al treilea: partea vatamata ?
- si ultimul: procurorul ?

Alte discuții în legătură

Ordinea intrebarilor în instanta viorelv viorelv Având în vedere ca în proces ma apar singur nu am avocat sunt,fără posibilități financiare as vrea sa va întreb dacă este corect sa eu sa pun ... (vezi toată discuția)
Nedepunerea concluziilor scrise ramy84 ramy84 In cazul in care instanta de drept penal pune in vedere partilor faptul ca au la dispozitie o saptamana pentru a depune concluzii scrise, iar una dintre parti ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta ContSters233678 ContSters233678 Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti daca mai este necesara procura notariala cand dreptul de reprezentare este dat prin declaratie verbala facuta in ... (vezi toată discuția)