avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat m-ar costa sa fac un testament???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat m-ar costa sa fac un testament???

Cit mar costa sa fac un testament???
Cel mai bine mergeti la un notariat. Cu siguranta veti obtine raspunsul dorit si exact.
Ma intereseaza pretul aproximativ,deoarece sunt peste hotare
In jur de 100-150 de Ron. Trebuie sa fiți prezenta la notariat cu cartea de identitate sau cu pașaportul romanesc in care se specifica ca domiciliul este in alta tara, cu o copie a actului de
Identitate al beneficiarului testamentului. Daca doriti sa va asisite si doi martori aceștia trebuie sa fie prezenți cu cărțile de identitate.
doamna ....e o aiureala ceea ce sustineti
actul autentic incheiat la notar nu poate fi consolidat cu martori..pt ca de'aia avem notari

si daca imi stergeti in continuare dupa...ganduri, mesajele..voi lua o pozie oficiala

dvs ca notar nu puteti pretinde ca testatorului sa vina si cu doi martori la autentificare

Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2014
ContSters330712, utilizator
@milikka ati primit avertisment si in forumul de avertismente.
Cititi va rog Codul Civil si Legile cu atenție si apoi interveniți .
Va rog insistent să nu mai induceți in eroare utilizatorii cu presupuneri si idei personale care nu au legătură cu dreptul.
Revenind la problema dezbătuta aici in topic citiți va rog art. 1043 Cod Civil si art 93 alin 4 din Legea notărilor publici si activității notariale nr.36/1995 republicata.
Va rog sa nu mai iîntrebați cand a fost republicata ca nu are relevanta.

Alte discuții în legătură

Legat cu titlu particular. are valoare juridică înregistrarea video? alinapopa2009 alinapopa2009 Buna seara daca din ultima dorinta a unei persoane am fost aleasa sa mostenesc o parte din ce detine, dar din cauza ca nu ma asteptam sa moară nu am facut ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese traducator autorizat AB AB Un traducator autorizat serveste ca traducator bunicii (nestiutoare de limba romana si nestiutoare de carte - semneaza cu amprenta) in tehnoredactarea unui ... (vezi toată discuția)
Incheiere de autentificare notariala crimit crimit Se poate ataca in instanta un testament daca Incheierea de autentificare este gresit intocmita? (Dupa parerea mea...) Mai precis, aceasta incheiere arata ... (vezi toată discuția)