Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Buna ziua tuturor!
Ma aflu intr-o mare incurcatura si doresc sa aflu daca se mai poate face ceva, sau trebuie sa las timpul sa treaca(asa cum l-am lasat pana acum).........In cateva cuvinte:
In anul 2006 am fost implicat intr-un accident rutier in calitate de conducator auto; in urma accidentului o persoana a decedat. Desi au trecut trei ani de la producere, dosarul se afla inca in faza de cercetare la Politie, ,,itele,, fiind foarte incurcate din punct de vedere al probelor,declaratiilor si expertizelor.(se pare ca aceasta situatie va mai dura cel putin 1-2 ani.....#-o)
Dupa producerea accidentului mi s-a retinut permisul de conducere, primind o dovada de la politie fara drept de circulatie, conform art 232+180pct.7.
In aceste conditii (tinand cont si de noua legislatie)....care sunt sansele ca pana la inchiderea dosarului(sub o forma sau alta)sa conduc si cum trebuie sa procedez ?
Multumesc!
 Radu Gabrian, Mediator
 Radu Gabrian, Mediator 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

crion 
	    	Utilizator

crion 
	    	Utilizator	    

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii	    

mmsavu	                   

Buna Ziua
   Anul trecut am fost implicat intr\'un accident rutier soldat cu vatamare de persoana asa cum scrie si pe dovada ulterior data la fata ... (vezi toată discuția)
	                    mmsavu	                   

Buna Ziua
   Anul trecut am fost implicat intr\'un accident rutier soldat cu vatamare de persoana asa cum scrie si pe dovada ulterior data la fata ... (vezi toată discuția)

Cristi1321	                   

Salut.
Acum cateva zile am lovit un pieton care traversa neregulamentar, asta sa intamplat in Urziceni Ialomita pe soseaua Calea Bucuresti (acea sosea are 2 ... (vezi toată discuția)
	                    Cristi1321	                   

Salut.
Acum cateva zile am lovit un pieton care traversa neregulamentar, asta sa intamplat in Urziceni Ialomita pe soseaua Calea Bucuresti (acea sosea are 2 ... (vezi toată discuția)

elenaf	                   

Buna seara,
Fratele meu a decedat intr-un accident rutier, pieton fiind. Expertiza oficiala , cea a Politiei, ne-a fost deja prezentata si acum ne prezentam ... (vezi toată discuția)
	                    elenaf	                   

Buna seara,
Fratele meu a decedat intr-un accident rutier, pieton fiind. Expertiza oficiala , cea a Politiei, ne-a fost deja prezentata si acum ne prezentam ... (vezi toată discuția)