avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen de predare depasit si alte probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen de predare depasit si alte probleme

Buna ziua,
Am comandat o rochie de mireasa de la un magazin pentru care am platit un avans de 1.000 lei (conform fisa de comanda atasata aici -> [ link extern ] )
, urmand sa mai achit 1.700 lei (inclusiv 400 lei - dantela). Ulterior, deoarece rochia mi-a fost gresita, am ales un nou model mai ieftin (fara dantela). In momentul de fata, desi rochia aleasa de mine este mai ieftina (2.700 - 400 = 2.300) mi se cer aceiasi bani: 1.700 lei.
Nu stiu daca are vreo valoare, dar termenul de predare mentionat in fisa a fost cu mult depasit.
Ce valoare are fisa de comanda pe care am semnat-o? Cum imi pot recupera banii daca nu mai doresc nici o rochie de la acest magazin? Ce pot face daca am schimbat produsul, dar acest lucru nu este mentionat nicaieri (nu exista alta fisa de comanda)?
Nu am primit nici un bon fiscal sau vreun alt document.
Va multumesc anticipat pentru ajutor si sfaturi!
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
kriptmelody, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 09:31, 27 Septembrie 2014
Pe viitor să solicitați chitanță pentru fiecare ban plătit.
Acum trebuie să negociați ... sau să formulați o plângere penală pentru înșelăciune și evaziune fiscală. dacă intenționați să formulați plângerea, este corect să le comunicați mai întai consecințele formulării acesteia ( consecințe foarte grave).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare avans pierdut anisoara88 anisoara88 Buna ziua . In decembrie 2017 am platit prin ordin bancar suma de 4000 ron reprezentand avans rochie mireasa in contul unei case de moda . am dovada ca au ... (vezi toată discuția)
Croitoreasa magazinului mi-a modificat gresit rochia de mireasa. cum pot obtine returnarea avansului sau schimbarea rochiei? Mihaela-Moldovan Mihaela-Moldovan Am platit un avans de 25% pt o rochie de mireasa disponibila in magazinul din Buc al unui producator spaniol. Rochia era cu 2 masuri mai mare, astfel ca mi-au ... (vezi toată discuția)
Returnare avans anisoara88 anisoara88 Buna ziua . In decembrie 2017 am platit prin ordin bancar suma de 4000 ron reprezentand avans rochie mireasa in contul unei case de moda . am dovada ca au ... (vezi toată discuția)