av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator

av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator	    

VS_ABUTOAIEI 
	    	Utilizator

VS_ABUTOAIEI 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

VS_ABUTOAIEI 
	    	Utilizator

VS_ABUTOAIEI 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Anonymous9998	                   

Bună ziua! Părinții mei nu se mai înțeleg de foarte mult timp, iar eu și mama mea locuim, terorizate am putea spune, cu tatăl meu în același ... (vezi toată discuția)
	                    Anonymous9998	                   

Bună ziua! Părinții mei nu se mai înțeleg de foarte mult timp, iar eu și mama mea locuim, terorizate am putea spune, cu tatăl meu în același ... (vezi toată discuția)

madalinamarachiriac	                   

In conditiile unui divort,la notar,cu cerintele sotiei(mentionez ca aceasta pretinde mai mult de 50% din bunurile dobandite+pensie alimentara,cu pretextul ca ... (vezi toată discuția)
	                    madalinamarachiriac	                   

In conditiile unui divort,la notar,cu cerintele sotiei(mentionez ca aceasta pretinde mai mult de 50% din bunurile dobandite+pensie alimentara,cu pretextul ca ... (vezi toată discuția)

marian_t	                   

Buna ziua, 
Va cer sfaturi privind procedura de divort si partaj dintre parintii mei. In cateva cuvinte, nu se mai inteleg de 20 de ani dar au continuat sa ... (vezi toată discuția)
	                    marian_t	                   

Buna ziua, 
Va cer sfaturi privind procedura de divort si partaj dintre parintii mei. In cateva cuvinte, nu se mai inteleg de 20 de ani dar au continuat sa ... (vezi toată discuția)