avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar medical

Buna seara,

Am si eu nevoie de o informatie asupra unei situatii:
-am facut un dosar medical de angajare acum vreo luna (platit de angajator) la o societate comerciala, le-am dus actele necesare angajarii si am asteptat circa 3 saptamani ca voi fi chemat sa semnez contractul. Sun de curand la ei sa-i intreb de ce nu m-au chemat, la care ei imi dau raspuns sec "momentan nu mai facem angajari, dar vom pastra in baza de date informatiile dumneavoastra impreuna cu actele aduse, pentru a fi chemat cand vom relua angajarile". Prin aceasta situatie eu am fost pus in postura de a astepta sa fiu chemat si implicit sa nu mai caut in alta parte, plus timpul pe care l-am pierdut cu dosarul medical, drumurile la societatea lor, cazier (timp si bani).
Doresc, daca se poate, sa imi spuneti daca exista vreo lege sau articol de lege, prin care i-as putea incrimina de daune provocate persoanei, ca m-au pacalit intr-un stil marsav. Eu m-am gandit ca poate s-ar incadra la art. 244 (inselaciune) din Codul Penal, dar nu stiu cat de bine... .

Va multumesc si astept un raspuns

Alte discuții în legătură

Bună ziua! va contactez în speranța că mă puteți ajuta ... Anonim08 Anonim08 Bună ziua! Va contactez în speranța că mă puteți ajuta și pe mine va rog cu câteva informații despre ce urmeaza sa se intample si ce am de facut, ... (vezi toată discuția)
Gradinita ilegala in care copiii erau batuti Pax_lolo Pax_lolo Buna ziua, Cred ca multa lume a vazut in presa scandalul cu gradinita particulara din Cotroceni. Momentan directoarea gradinitei este pusa sub control ... (vezi toată discuția)
Poate afla cineva, ca am divortat pe parcursul concediului de crestere copil, de la locul de munca, dupa ce reincep activitatea acolo? ContSters436533 ContSters436533 Sunt in concediu de crestere copil momentan, urmand sa reincep munca peste cateva luni. Stiu de la colege ca atunci cand te intorci la munca dupa un astfel de ... (vezi toată discuția)