Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua

Anul trecut am facut o cerere la primarie ca sa mi se elibereze Titlu de propietare pentru un teren caruia i-am facut macuratorile cu un topometrist agreat de primarie.

Am primit un raspuns negativ,in cara mi-a comunicat ca este o ,,lege ''care a suspendat eliberarea de Titluri de propietate pe o perioada de 6 luni de atunci a trecut un an.

Acum se elibereaza titluri ne propietate?
Cel mai recent răspuns: aiureluuuuuu , utilizator 22:49, 6 Noiembrie 2014
Primaria inainteaza documentati la Prefectura care va elibera titlul. In cazul in care nu vi s-a eliberat titlul formulati cerere scrisa la Primarie si Prefectura prin posta cu confirmare de primire (pastrati copia cererii si dovada expedierii)si asteptati raspunsul scris.In situatia in care nu primiti raspuns in 30 de zile sau primiti raspunsul negativ , formulati actiune in instanta in contra celor doua institutii si solicitati obligarea lor la emiterea titlului.
Da, este vorba de Legea nr.165/2013. Inca sunt oprite punerile in posesie.
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
ContSters331913, utilizator
Multumesc
Esre mai complicat cu actiune in judecata .
Dar legea 165/2013 spune ca doar pana la 1 martie 2014 se suspenda eliberarea de Titluri de propietate.
Sa mai dat alta lege?
asa cum arata presedintele ANRP s-a inventariat numai 80 % din teritoriu... Mai e putin !
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate elenaxyz elenaxyz Buna ziua,daca cei de la Registru Agricol duc dosarul cu acte pentru emiterea Titlului de Proprietate la Prefectura nu trebui sa-ti dea un numar de ... (vezi toată discuția)
Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept proprietate sinad sinad Va rog un raspuns cat mai pertinent si elaborat Tatal meu decedat a facut o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate in anul 1991 pe legea 18/1991 ... (vezi toată discuția)