avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

As vrea sa intreb cum a fost posibila o sentinta judecatoreasca de executare silita fara citatie catre mine ca si destinatar?
Cel mai recent răspuns: Omnia Element SRL , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:42, 10 Octombrie 2014
Daca este vorba de un titlu executoriu, cum ar fi contractele bancare, si numai, acestea se investesc cu putere executorie fara prezenta celui vizat si fara posibilitatea contestarii.
Procedura de incuviintare silita se realizeaza fara citarea partilor,[editat - eronat]
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator
Banuiesc ca legea (!!!) permite acest lucru. Cum sa nu te poti apara?
Ba, va puteti apara pe calea contestatiei. Aveti termen 15 zile de a depune contestatia.
15 zile din ce moment? Din momentul in care ar fi trebuit sa primesc instiintarea (pe care eu nu am primit-o, ci am accesat din intamplare pe portaljust.ro) sau din momentul sentintei? Data la care a fost data aceasta sentinta a fost 17/09/14. Multumesc pentru amabilitatea cu care mi-ati raspuns!

Alte discuții în legătură

Se poate cere incuviintarea executarii silite la o hotarare data in prima instanta, cu drept de apel? Adrian_MG Adrian_MG Se poate cere incuviintarea executarii silite la o hotarare data in prima instanta, cu drept de apel, dupa procedura veche? De mentionat este faptul ca ... (vezi toată discuția)
Am văzut că s-a introdus cerere de încuviințare executare silită la adresa mea. În cât timp mi se va comunica hotărârea? mâine am termen pentru admitere sau respingere încuviințare VictorArditti VictorArditti Am vazut ca s-a introdus cerere de incuviintare executare silita la adresa mea. Sa zicem ca se incuviinteaza. De cand curge termenul de 17 zile de introdus ... (vezi toată discuția)
Somație imobiliară Stefan.Anișoara Stefan.Anișoara Am primit de curând o somație imobiliară care sună așa: \"Având în vedere că cererea de executare silită formulată de creditorul urmăritor ... (vezi toată discuția)