avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel formulat impotriva incheierii de dezbateri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

apel formulat impotriva incheierii de dezbateri

prin incheierea de la termenul la care s-a judecat cauza, am fost scos din cauza pt ca nu am facut dovada calitatii de mostenitor (zice onorata instanta) pt a putea primi despagubiri civile ca urmare a uciderii unei persoane foarte apropiate.
Fiind foarte deranjat de respectiva decizie, am formulat in urmatoarea zi , apel impotriva incheierii respective, cu gandul ca atunci cand se va pronunta instanta si voi afla nr. sentintei , voi formula apel si impotriva sentintei respective.
Au avut loc mai multe amanari ale pronuntarii, in total vre-o doua luni, pt ca mai erau ramasi in proces foarte multe parti civile si probabil a durat pana s-a pronuntat pe latura penala si civila si atunci cand am primit minuta si ulterior sentinta , am fost plecat in vacanta, si pur si simplu am uitat sa mai fac apel si impotriva sentintei din care face parte integranta incheierea pt care am declarat apel. Acum instanta de apel a dat termen de judecata pt aplelul meu , singurul de altfel din cauza si nu stiu ce sanse am . Este suficient ca am facut apel impotriva unei incheieri prin care s-a dispus scoaterea mea din proces, incheiere care face parte integranta din sentinta pe care nu am mai aplelat-o?
Asta este intrebarea pe care v-o adresez.
multumesc#-o

Alte discuții în legătură

Cum formulez o cerere in apel DGG DGG Buna ziua. As vrea sa stiu daca este bine cum am formulat aceasta cerere in apel, de mai jos. ... (vezi toată discuția)
Invocare nulitate absoluta - rejudecare adiadiadi adiadiadi Buna ziua Am intentat o actiune civila la tribunal, actiune care mi-a fost respinsa . Am depus recurs in termen legal; odata cu recursul am depus si o ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, plangere respinsa De_MooN_Ro De_MooN_Ro totul incepe in ziua de 19.06.2011 cand un politist ma opreste ca am depasit pe linia continua desi nu mai exista nimic in zona care sa ateste asa ceva. toate ... (vezi toată discuția)