Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare imprumut

Acum circa 6 luni am imprumutat unui prieten o suma de bani pentru care el si-a luat angajamentul scris ca imi va returna banii pana la sfarsitul lunii august.Am ajuns in octombrie si ma tot amana cu tot felul de pretexte.
Intrebarea mea este: ii pot face plangere penala, ori il pot actiona in instanta pentru recuperarea acelei sume(nu este f.mare cca 1400 euro) ..
va multumesc anticipat.#-o
Cel mai recent răspuns: Sherby , utilizator 11:53, 19 Octombrie 2014
Aveti un contract scris intre doua persoane fizice? Puteti sa promovati o actiune in instanta in vederea recuperarii datoriei, daca exista o data scadenta si angajamentul este semnat .
Am un angajament scris si semnat de catre persoana in cauza...este de ajuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut intre doua persoane fizice ContSters103115 ContSters103115 buna seara! am imprumutat unei persoane o suma de bani(1000 euro)mai am posibilitatea sa recuperez aceasta suma de bani.am doar chitanta cum au fost trimisi ... (vezi toată discuția)
Recuperare banii imprumutati youngrebell youngrebell Buna ziua ! Acum 2 ani de zile am imprumutat un prieten cu 3450 euro si 8100 lei ca sa-si cumpere o masina si sa faca taximetrie si ne-am inteles ca sa-mi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ii dau cuiva 3000 de euro cu dobanda claudiu_florin_xiy claudiu_florin_xiy un prieten mia zis ca are pe cineva care are nevoie de 3.000 de euro pentru 6 luni..iam zis ca ii dau dar sa imi dea 200 de euro pe luna dobanda:..omu a fost ... (vezi toată discuția)