avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... antecontract de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

antecontract de vanzare

Care este pretul final a unui apartament inscris in contractul de vanzare autentificat la notar daca in contractul de rezervare este de 32000 euro iar in antecontractul de vanzare autentificat la notar dupa conversia in lei apare cu pretul de 30000 de euro adica mai ieftin?
Avand in vedere ca antecontractul este autentic si in baza lui se va face vanzarea pretul declarat de pari este cel din antecontract. Dvs ati vorbit cu vanzatorul?
eu am considerat ca daca ei ar fi comis o greseala eu sunt beneficiarul unui discount ceea ce mie imi convine
Nu lasati lucrurile nelamurite. Vedeti sa nu va faceti socotelile aiurea si sa nu trebuiasca sa faceti un aditional la anteontract cu pretul mai mare.
ce ar putea sa-mi faca vanzatorul(promitentul) in situatia data?
in acest moment nimic.

Alte discuții în legătură

Care e diferenta? molita molita care e diferenta intre un act sub semnatura privata si un anecontract de vanz-cump? (vezi toată discuția)
Dacă nu exista cadastru și intabulare pot face un precontract ... Mariuspirvulescu Mariuspirvulescu Dacă nu exista cadastru și intabulare pot face un precontract de vînzare cumpăr (vezi toată discuția)
Atestare antecontract vanzare teren agricol virgil72 virgil72 Pana acum nu am atestat antecontracte ce privesc transmiterea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole, insa, avand in vedere ca este vorba doar de ... (vezi toată discuția)