avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de definitivat negasit de emitent
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de definitivat negasit de emitent

Buna ziua!

Sotia mea a dat examenul de definitivat (invatatoare) acum 10 ani. A luat examenul dar a plecat din tara inainte sa primeasca diploma.
Acum a inceput sa lucreze in invatamant si are nevoie de diploma, dar cei de la liceul pedagogic din Oradea nu gasesc nici diploma ei ,nici registrul cu datele despre acel examen. Din aceasta cauza primeste un salar mai mic.
Ce poate sa faca?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Institutor i sau institutor ii? lio07 lio07 Va scriu din partea unui grup de invatatori. In acest an am terminat fiecare dintre noi diferite facultati. Desi am dus toti adeverintele eliberate de catre ... (vezi toată discuția)
incadrarea corecta pe post in invatamant cristina ivu cristina ivu Sunt invatatoare cu liceul pedagogic la baza si licentiata in psihologie. La scoala nu am putut beneficia de statut de institutor si nici de profesor in primar ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)