avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Va rog mult sa.mi dati un sfat!!!
Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si fostul domiciliu plicul de la executorul judecatoresc...probabil cu incheierea instantei de incuviintare a executarii silite,
eu locuind in alt judet, avand alt nume...am m.ai scris aici..:(

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 11:31, 21 Octombrie 2014
Despre ce executare silita este vorba? Cu siguranta, executorul v-a identificat dupa CNP si mai putin dupa nume sau domiciliu. Daca este cazul si sunteti in termen, se poate face contestatie la executare!
Buna ziua,
Executare silita la un contract de credit, luat in 2008, aflat la ...o firma de recuperari..KRUK!
A fost judecat la domiciliul din contractul de credit, acolo acum avand alte date de contact, domiciliu, nume...

Multumesc!
Nu are relevanta majora datele de contact=domiciliu ,in conditiile in care contractul de imprumut detine datele dv de identificare=CNP
Din 2008 a-ti mai primit somatii de la executor/recuperator?
Teoretic ,a intervenit termenul de prescriptie
Sfatul meu este sa va grabiti in a intra in posesia plicului respectiv, si a va incadra in termenul de 15 zile de la primire pentru depunerea contestatiei la executare.
Creanta, este un credit de nevoi personale, fara ipoteca, luat impreuna cu fostul sot, el fiind coplatitor si achitat la zi pana in 2011.Banca nu a facut nici un demers impotriva mea, la banca am sunat si mi.au spus ca la ei nu m.ai am nici o datorie, anul trecut fiind cesionat la Kruk.Nu am primit primit nimic de la ei, nu am semnat nimic cu ei!
Eu nu m.ai locuiesc la domiciliul respectiv(din contractul de credit)acolo a ramas fostul meu sot...creditul a fost investit acolo, la domiciliul respectiv.
Factorul postal m.a sunat si mi.a spus ca a trimis plicul inapoi, la sediul executorului judecatoresc, fiind cu confirmare de primire(eu locuiesc la 500 km...distanta...).Sa iau legatura cu executorul??..in cazul in care el isi face treaba acolo in raza lui de competenta.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare adriana73 adriana73 acum o saptamana m-au sunat de la o firma pe nume kruk ca am de restituit un credit de la ing.i-am rugat sa imi trimita contractul pe care l-am avut cu ... (vezi toată discuția)
Cand fac contestatie la executare ? stef56 stef56 1. in iul 2007 am facut un credit cu buletinul in baza salariului 2. creditul a fost facut pe o perioada de 5 ani 3. din sept 2010 nu am mai platit 4. in ... (vezi toată discuția)
Executare silita banci adriana_me adriana_me In urma unei tepe pe care mi-a dat-o un prieten m-am trezit ca am un credit neplatit de 2 ani. Eu ma-am mutat de ceva timp asa ca m-am trezit ca am o hotarare ... (vezi toată discuția)