Buna seara,de ceva timp in blocul unde locuies chemam pompierii cam o data la 2 zile,cineva fumeaza la ghema si nu stinge tigara,fiind un bloc cu 9et.-deranjant.Azi de dimineata am vazut un afis pe geamul blocului unde se stipuleaza ca nu mai avem voie sa fumam la ghema si pe scara blocului,iar in cazul in care suntem prinsi primim amenda,nu se invoca niciun art din nicio lege...este legal? eu fumez si mi sting tigarile.
Da, este legal. Poate ca pompierii mai au si altceva de lucru decat sa vina la blocul dumneavoastra. Se poate intampla ca odata sa ajunga prea tarziu si atunci o sa fie o catastraofa. Nu mai bine e sa nu mai fumeze nimeni acolo?
Cel mai firesc, este ca fiecare sa fumeze in casa lui. Pe geamul de la bucatarie, sau pe balcon, nu cred este cineva deranjat si nici nu mai e nevoie de pompieri, deoarece, teoretic, fiecare locatar are grija sa nu se intample nimic rau in locuinta sa... .
Oky,dar unde sa fumez?
Sa cobor in fata blocului noaptea sa fumez?
Ti se pare in regula sa arunci chistoacele pe geam in loc sa le pui intr-o scrumiera la tine in balcon? Si eu fumez pe balcon, dar imi sting tigarile in scrumiera si apoi arunc la gunoi, care ajunge tot la ghena. E un traseu un pic mai lung, dat iti promit ca nu-ti cade nimic si in plus, aduni "vechime" la bunul simt care iti lipseste!