avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFI ( Persoana Fizica Individuala)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFI ( Persoana Fizica Individuala)

Buna ziua.
As dori sa stiu daca imi fac PFI( Persoana fizica individuala), dupa cum am inteles.
In momentul de fata lucrez ca dispecer centru de alarma, firma la care lucrez practic ne obliga sa ne facem PFI ca-sa mai lucram in cadru firmei. Pe internet nu am gasit nici unde ca se poate lucra ca dispecer centru de alarma cu PFI si nu ca angajat al firmei respective. Din punct de vedere legal, as putea sa lucrez ca dispecer cu PFI, si care ar fi darile mele catre stat?
Cel mai recent răspuns: LISA2000 , utilizator 11:50, 26 Octombrie 2014
se poate in baza unui Contract de prestari servici,insa sincer nu-ti recomand am fost in situatia asta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii sau colaborare???? misaaa misaaa buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine cu urmatorul caz: - P.F.A. vopsitor auto, norma de venit, inregistrat pt. operatiuni intracomunitare in ... (vezi toată discuția)
Delimitari pfa -pfi managerul managerul 1.Care sunt diferentele clare intre - PFA (autorizata) si PFI (individuala). 2.Fiind cadru medical pe prag de pensionare, doresc continuarea contractului cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet individual prestari servicii stefan_caramizoiu stefan_caramizoiu Buna ziua, am si eu o intrebare. Vreau sa-mi infiintez un cabinet individual care se va ocupa cu consultanta, comercializare produse IT, hardware/ ... (vezi toată discuția)