avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat medical prenuptial
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat medical prenuptial

Buna ziua as avea si eu nevoie de niste indrumari sunt in germania si doresc sa fac cununia civila la consulat dar imi cer certificatul prenuptial german..mare problema nemptii nu au asa ceva???stie cineva cum ar trebui sa arate aici un astfel de certificat:(:(

Alte discuții în legătură

As avea si eu nevoie de indrumare, sunt in germania ... alecs1991 alecs1991 Buna ziua , as avea si eu nevoie de indrumare, sunt in Germania (Baden Wuertemmberg) si doresc sa fac cununia civila la consulat dar imi cer certificatul ... (vezi toată discuția)
Casatorie in germania gatzuca gatzuca M am mutat de curand in Germania cu prietenul meu si vrem sa ne casatorim. Unde se poate oficia cununia civila si ce acte trebuie (vezi toată discuția)
Certificat medical prenuptial (certificado medico oficial - culoare galbena) cerbul0 cerbul0 certificatul prenuptial se obtine la medicul de familie din RO.sau Spania(in cazul meu)..Am fost la medicul de familie si imi spune ca el nu poate sa precizeze ... (vezi toată discuția)