Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie angajat primarie

buna ziua unde pot face o reclamatie pentru un angajat de la primarie vorbeste foarte urat cu oameni ameninta oameni care merg si asi fac actele pentru lemne o indemnizatie data de la stat pentru cei care nu au venit ai amentia cu anchete sociale ca ai urmareste va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: Cerasela Enache Militaru , Avocat 10:45, 29 Octombrie 2014
Buna ziua,
Pentru faptul ca vorbeste urat aveti la indemana: 1. plangere la locul de munca al functionarului, urmand a se desfasura o cercetare disciplinara;
2. plangere penala catre parchetul de pe langa judecatoria in circumscriptia careia locuiti, pentru fapta de "purtare abuziva" - art. 296 din Codul Penal: "intrebuintarea de expresii jignitoare fata de o persoana de catre cel care se afla in exercitarea atributiilor de serviciu se pedepseste cu inchisoare de la o luna la sase luni sau cu amenda".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva politiei ciurli_si_burli ciurli_si_burli Cui i se adreseaza o plangere impotriva politiei? De exemplu se face un abuz in timpul unei declaratii (este obligat sa scrie ce nu vrea) sau ca nu i se aduc ... (vezi toată discuția)
Pe data de 2 septembrie, angajatorul meu a avut un comportament abuziv și hărțuitor ... Mrda Mrda Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastră într-o situație destul de urâtă prin care trec. Pe data de 2 septembrie, angajatorul meu a avut un ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca Robertbeeib Robertbeeib Buna, azi dupa ora 12 ma strigat sefa la ea m-am dus ca facusem o greseala foarte mica nimic important.Ma prins de gat destul de tare si ma scuturat timp de ... (vezi toată discuția)