avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TOT CURTE COMUNA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TOT CURTE COMUNA

Buna ziua, dupa cum am spus in titlu, tot cu o curte comuna am problema, si anume:
Suntem 4 familii in acea curte, 3 in curtea din fata corp cladire A, si noi a 4-a familie corp cladire B curte delimitata prin gard. Din '80 pana acum detinem separat de ceilalti vecini o gradina de vreo 80 mp. Din acest teren detinut cu contract de chirie la stat ( toate casele au fost cumparate pe baza legii 112). Vreau sa concesionez 50 mp pentru extindere corp locuinta, in acest sens am obtinut pana acum certificat de urbanism, am facut PUD, am depus dosar la DAFI pentru conesionare, si totul s-a oprit aici pentru ca vecinii nu vor sa semneze acordul de principiu pe motiv ca si ei au dreptul la gradina. Mentionez ca niciunul din ei nu are contract de chirie pe gradina, niciunul din ei nu a platit vreodata chirie pentru gradina. Ce pot face? Cei de la primarie mi-au spus ca fara acord nu pot face nimic, ba mai mult sunt amenintat de vecini ca gardul care separa curtile va fi darmat, cu toate ca acel gard exista de prin 1968, vecinii au mai facut reclamatii la primarie dar fara succes, gardul a ramas in picioare. Chiar nu pot construi fara acordul lor pe un teren trecut clar in acte pe numele meu? Nu ma poate ajuta nimeni?
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2009
valivali75, utilizator

Alte discuții în legătură

Este legal sau nu sa torn ciment pe teren inchiriat? pukkaa pukkaa Buna seara. Locuiesc la curte comuna cu inca doua familii. Una dintre ele este mai ciudata, imi cheama politia pentru absolut orice. Am in chirie de la ... (vezi toată discuția)
Pud aprobat ilegal marius12 marius12 Buna Ziua! am si eu o problema cu primaria sec 2 am cumparat o casa pe legia 112 si terenu e cu chirie #-o un vecin a spart gardul meu si a intrat in curte ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren dmd75 dmd75 Buna ziua! Va rog sa imi permiteti sa expun cazul cu care ma confrunt si ,in masura in care puteti,sa-mi dati un sfat Familiei mele i-a fost preluat ... (vezi toată discuția)