avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minor lovit de persoana cu dosar penal - retras ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minor lovit de persoana cu dosar penal - retras plangere - din nou amenintat

Buna ziua,

Va rog mult sa ma indrumati in urmatoarea situatie:

Sora mea este minora, fostul ei prieten a batut-o acum 3 luni deoarce ea nu a mai vrut sa continue relatia , a fost internata 3 zile la spital dupa care a fost consultata si la IML, parintii au depus plangere la politie impotriva lui impreuna cu documente de la spital si IML, acesta are deja un dosar penal in care are 4 ani cu suspendare pentru furt cred ( si totodata are un frate politist ).

La 3 zile dupa ce a batut-o pe sora mea a violat o fata ( tot minora cazul ei a fost si la stiri), parintii ei au depus plangere ( cu spitalizare si IML, nu stiu care este situatia in prezent);

Avand in vedere ca politia nu a facut mare lucru, iar situatia fetei violate era bombardata de amenintari, parintii mei au restras plagerea dorind sa medieze situatia, politistii l-au luat pe el de acasa , a scris o declaratie in care a sustinut ca nu ii mai face rau surorii mele si am crezut ca s-a terminat. Insa acum o ameninta din nou ca vine la ea la liceu si o injunghie si o bate ca sa-i arate el cine este si alte motive pe care un om normal nu le-ar avea .



va rog din suflet sa imi sugerati ce sa facem unde sa mergem ca cineva, o autoritate sa ne ia in considerare.

Putem cere la politie nr. dosar pe care il deschisesera anterior , doar sa il stim ? Avem voie ? Sau este confidential?

Cat timp este valabila declaratia lui ca nu ii mai face rau surorii mele, are un termen ?

Va multumesc, anticipat ,
Georgiana M.
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2014
georgianagm, utilizator
Depuneti la politie si mai ales la parchet plangere in care spuneti tot ce ati scris aici. Nu asteptati si nu va jucati cu infractorul. Bafta!
Trebuie depusa alta plangere doar sub aspectul a ce s-a intamplat ulterior retragerii plangerii, primul dosar s-a clasat daca v-ati retras plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rele tratamente Comanescu1976 Comanescu1976 Am terminat recent un divort. in timpul perioadei de divort, am mers la tribunal urmand sa iau niste fotocopii din dosar, luand si copilul (1 an)cu mine. L-am ... (vezi toată discuția)
Dosarul penal Bosulica Bosulica Buna ziua. As dori sa stiu daca politia poate da drumul la dosar ,catre parchet ,fara a avea certificatul medico legal? Fratele meu a fost agresat pe ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alexiastefania alexiastefania Am facut la politia locala o plangere penala impotriva unui politist in luna martie 2012, mi s-a promis ca o vor inainta Parchetului, iar astazi , respectiv ... (vezi toată discuția)