avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ma intereseaza daca pot - scutire taxa de prima ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ma intereseaza daca pot - scutire taxa de prima inmatriculare

am un bunic care nu vede defapt vede cu 5 la suta cu un singur ochi mar interesa daca asi putea sa iau o masina pe numele lui si daca el ar fi scutit de taxa de prima inmatriculare mentionez ca are certificat de handicap
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:38, 3 Noiembrie 2014
Art 26 din L nr 448/2006 prevede facilitatea scutirii de la taxa pentru detinatorii de certificat incadrare in grad de handicap care detin auto special adaptat
Ce varsta are bunicul dvs ?
75 de ani si nu poseda permis de conducere ori cum dupa cate am spus nu vede chiar daca ar avea nu lar putea folosi
Avand in vedere varsta mentionata,nu aveti posibilitatea sa beneficiati de facilitatea incadrarii in criteriile de eventuala exonerare de la plata taxei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina pe persoana cu handicap carmen-ioana carmen-ioana buna,matusa mea are un handicap de gradul 2 si sotul ei la fel,are o masina inmatriculata pe numele ei dar care ulterior a vandut-o si nu a radiat-o de la ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Diana12344 Diana12344 Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Doresc sa aflu ce facilitati am. (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare persoana cu handicap Capone18 Capone18 Salut, Am si eu o problema. As dori sa achizitionez o masina neinmatriculata in Romania si ca sa nu mai platesc taxa de mediu(care mi se pare o prostie) vreau ... (vezi toată discuția)