avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sediu asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sediu asociatie

Buna ziua,

A mai aparut o mica neclaritate inainte de a incepe procedura de infiintare a asociatiei:

Poate pune la dispozitie spatiu/apartament pentru sediu oricine care se face de acord, prin intermediul contractului de comodat? De exemplu un prieten... Sau asta e posibil doar cu un membru asociat?

Adevarul e ca toti asociatii sunt persoane straine si nimeni nu dispune de imobil proprietate privata in Romania.

Va multumesc anticipat si multumesc insasi pentru existenta. Mi-au fost de mare folos toate sfaturile de pe acest forum!
Nicolae
pentru sediul social, in baza unui contract de comodat, poate fi folosita orice locatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat sau declaratie de sediu? anighe anighe Buna ziua Doresc sa infiintez o asociatie ONG. Unul dintre membrii fondatori pune la dispozitie apartamentul sau pentru sediul social. In acest caz este ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat dr.derm dr.derm Daca o clinica medicala functioneaza intr-un spatiu inchiriat, ea poate incheia un contract de comodat pentru o parte din spatiu, unei asociatii profesionale ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru infiintare srl florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, Pentru a infiinta un SRL, se poate face contract de comodat pentru spatiu, chair daca pentru respectiva proprietate nu a fost platit impozitul ... (vezi toată discuția)