avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Judecatorul stagiar si examenul de capacitate
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Judecatorul stagiar si examenul de capacitate

Imi poate spune si mie cineva ce face un judecator stagiar in toata perioada cat dureaza acest examen de capacitate ? Ramane la aceiasi instanta la care a fost judecator stagiar si isi continua activitatea pana la numirea pe post?
In toata perioada de examen pana la numirea pe post , judecatorul stagiar beneficiaza de zile de concediu de studiu? Este platit in continuare?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dilema ot20mat ot20mat deci pe scurt..... am o problema la care nimeni nu stie sa/mi dea un raspuns clar si motivat legal.. am terminat facultatea de drept..deci am studii ... (vezi toată discuția)
Se mai tine sau nu pentru cei cu vechime vreun concurs de admitere in magistratura in martie? Mysogyn Mysogyn Se mai tine sau nu pentru cei cu vechime vreun concurs de admitere in magistratura in martie? Are cineva un raspuns clar? (vezi toată discuția)
Vechime 5 ani in sistem negrila negrila ce faci dupa 5 ani de vechime sa ajungi procuror fara sa faci inm, de ce acte ai nevoie? (vezi toată discuția)