Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa auto sau timbrul de mediu

Salut, vreau sa cumpar o masina SH care a fost adusa din Germania, propietarul a platit taxa de poluare si nu a recuperat-o, acum eu daca cumpar masina mai sunt nevoit sa platesc timbrul de mediu ?
Daca cumpar o masina care este inmatriculata in RO pana in anul 2007 este nevoie sa platesc timbrul de mediu ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 13:00, 9 Noiembrie 2014
Daca masina are plătită taxa, si nu a fost restituita printr-o hotarare, nu mai plătiți aceasta taxa. Daca luați o masina înmatriculata in RO si înmatriculati pe numele Dvs, veti plăti aceasta taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa: timbru de mediu Cristi Cristi Cristi Cristi Buna,daca puteti sa mam lamuriti si pe mine cu ceva.Am citit pe un site in legatura cu taxa auto spunea acolo asa: \'\'Timbrul va fi plătit o singură ... (vezi toată discuția)
Taxa auto lucian35 lucian35 Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea \\" taxe vamale \\" , pe care le-am platit. ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare Dedaboy Dedaboy salut , mi-am cumparat o masina in decembrie 2010 care era deja inmatriculata in romania in acel moment nu exista taxa de timbru si deoaree asigurarea era ... (vezi toată discuția)