avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas

Tatal meu a decedat iar mamaar dori sa treaca la pensia de urmas. Se indeplinesc toate conditiile legale mai putin cele 90 de zile in care trebuie depusa cererea .
Mai poate depune cererea dupa cele 90 zile?
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: adela65 , utilizator 16:47, 10 Noiembrie 2014
Cererea pentru pensie de urma se poate depune oricand dar ea se va aproba cu data inregistrarii ei la Casa de Pensii.
Multumesc!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas anca33a anca33a buna ziua vreau sa ma lamuriti cu aceasta problema | daca sotul persoanei care mi-a cerut parerea a murit in urma cu 10 ani iar doamna nu are nici un venit ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas onciuadrian onciuadrian Buna seara, As avea si eu o nelamurire in legatura cu pensia de urmas. Din nefericire tatal prietenei mele a decedat acum 5 luni de zile, el fiind ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas mariaburete mariaburete buna seara!in urma cu cateva zile ,tatal meu a decedat .era pensionar de stat (942 lei)+o pensie pentru ca a fost deportat din bulgaria(340 lei).ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)