avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie plasament si alocatie de stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie plasament si alocatie de stat

cat este coantumul alocatiei de plasament si si alocatiei de stat pentru un copil cu dezabilitati aflat in ingrijirea unui asistent meternal. si inca o intrebare: alocatia de hrana marita la 16 lei pe zi intra in alocatia de plasament sau e separata?

Alte discuții în legătură

Alocatie de plasament anna_anna anna_anna Am in plasament un copil cu handicap din ianuarie 2008.La inceputul acestui an am fost anuntata ca alocatia de plasament s-a marit cu 50% pentru copiii cu ... (vezi toată discuția)
Asistent maternal Dahrma Dahrma Cate este salariul unui asistent maternal?Se primeste in functie de copiii luat in grija? Multumesc (vezi toată discuția)
Copil luat in plasament rina68 rina68 buna ziua. am o vecina care a luat in plasament de aproximativ 10 ani un copil, copilul are 16 ani. pentru rechizite primeste o alocatie de aproximativ 100 lei ... (vezi toată discuția)