avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel incheiere inaintea fondului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apel incheiere inaintea fondului

Tocmai am depus apel la incheierile care s-au pronuntat pana acum:

DECLAR APEL
impotriva incheierilor din 21.10.2014 si 23.9.2014, din acest dosar, pe care le consider nelegale si netemeinice.
In temeiul art. 234 alin (3) CPC, deoarece prin pronuntarile respective se aduce o vatamare grava intereselor legitime ale reclamantului, dreptului la aparare, facand imposibila administrarea unei justistii echitabile, cu privire la aceste pronuntari exista o chestiune litigioasa asupra admisibilitatii atacarii pe cale separata a incheierii, asupra careia este necesar sa se pronunte Curtea de Apel...
Amanarea apelarii pana la incheierea cercetarii fondului ar conduce la vatamarea iremediabila a drepturilor respective, iar apelul ar ramane astfel fara obiect.
Solicit suspendarea cauzei, in temeiul Art. 413 alin (1) pct. 1, deoarece dezlegarea cauzei depinde in tot de existenta unui drept care face obiectul altei judecati.
Conform art. 288 C. proc. civ., va rog sa inaintati apelul impreuna cu dosarul de fond la instanta competenta.
Motivele apelului le voi depune pana la prima zi de infatisare, conform art. 287 alin (2) teza a-II-a C. proc. civ.
Cerere scutită de taxă de timbru si de timbru judiciar conform art. 285 Codul Muncii.

Vad si ca a fost publicat pe situl Tribunalului la rubrica cai de atac.

Oare ce pot sa fac pentru a promova cu succes aceasta apelare, avand in vedere ca este o situatie exceptionala in care se cere apelarea unor incheieri inaintea finalizarii cercetarii fondului?

Alte discuții în legătură

Recurs - dupa apel dadam dadam As dori sa stiu daca solutia : \\"Anuleaza ca netimbrat apelul formulat de reclamant X impotriva sentintei civile nr.X pronuntate in dosarul civil nr.X al ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza inaintarea apelului la instanta de apel? aidu aidu In data de 11.11.2014 am facut apel impotriva hotararii din 21.10.2014. Am depus cererea de apel la Tribunal, care judeca fondul. Nici pana astazi nu am ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii ! andre_1973 andre_1973 Buna ziua ! Se poate formula recurs sau apel impotriva incheierii de sedinta prin care s-a respins o cerere de amanare pe motive medicale? In cazulin care ... (vezi toată discuția)