avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conflict de competenta teritoriala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Conflict de competenta teritoriala

buna seara numele meu este Bodnar Florina locuiesc in Cipru cu fetita mea . in februarie 2014 am depus actele de divort prin avocata mea din orasul in care am locuit in Ro. timp de citeva luni nu sa intimplat nimic , dosarul da mutat in orasul in care locuieste sotul meu , de acolo sa declinat la Bucuresti , acolo sa decis ca totusi sa solutioneze cazul , orasul in care locuieste sotul meu . Am platit o alta avocata si in orasul sotului meu , nici acum nu se intimpla nimic , mentionez ca divortul este excesiv din vina sotului , astep de aproape un an si nu se intimpla nimic . vreau sa spun ca sotul meu se foloseste si acum de alocatia copilului . Deoarece nu am sentinta civila de divort nu pot sa-i fac actele de sedere fetitei mele ,nu pot sa-i mut alocatia aici , nu pot face nimic pentru copilul meu , sunt o mama singura care imi cresc copilul asa cum pot , am cheluit cu toate actete traduse apostulate si legalizate plus imputerniciri aproape 2000 de euro ,sunt la capatul puterilor , chiar nu ma poate ajuta nimeni ? chiar nu stiu unde sa mai apelez , multumesc
Cel mai recent răspuns: moniqa , utilizator 23:11, 24 Noiembrie 2014
Cazul dvs. nu este chiar asa de simplu,nu va asteptati ca depuneti o cerere si instanta se va pronunta asupra divortului mai ales ca aveti si un copil impreuna !
Un sfat la obiect nu va putem da fara sa se cunoasca mai multe detalii,dar dupa cum vad deja ati platit 2 avocati,cu dumnealor nu ati tinut legatura?
IN PRIMUL RIND MULTUMESC PENTRU RASPUNS , da am tinut legatura cu avocata din orasul sotului meu , mi-a zis ca ma contacteaza la urmatoarea infatisare , care a fi cind va fi ,. intrebarea mea este , daca sotul meu nu este interesat nici macar sa spuna ca este deacord , desi se stie dintr-o solicitare a primariei , de ce nu se poate solutiona si de ce dureaza asa mult ? copilul meu are nevoie de acte, de asigurari medicale de alocatia care e dreptul ei , cit o sa mai poata sa ne tina in tensiune un , om care nu a fost capabil sa intretina o familie ?
Ce anume nu se întâmplă?
au fost doua infatisari in care sotul meu nu sa prezentat , mai trebuie sa urmeze inca cite sa se inteleaga ca pe el nu il mai intereseaza nimic . sau ce mai trebuie sa astept ?
au fost doi ani in care eu am incercat sa repar ceva in relatia asta , cu toate ca nu am avut nici o vina in tot ce sa intimplat , dar totul a fost in zadar , in cererea de divort am scris tot ce sa intimplat , mi sa spus sa astep acasa o ancheta sociala , am asteptat, nu avenit nimeni , am angajat alt avocat care mi-a spus ca nici vorba de ancheta, a fost doua termene de judecata , la care piritul nu sa prezentat , mi sa zis ca trebuie sa astept un alt termen de judecata .Martorii mei trebuie audiati intr-un alt oras , s-au v-or fi audiati prin comisia rugatorie in orasul meu ,bineinteles daca se aproba cererea in instanta . si se pare ca va mai tine inca ceva ani buni , iar eu si copilul meu asteptam o suntinta civila de divort , iar piritul sta linistit si nu are nici un stres , deci unde e dreptatea ?

Alte discuții în legătură

Divort in romania dar cu domiciliul sotilor si al copiilor in italia ClydeS ClydeS Revin cu o speta din divort ! Sotii traiesc in Italia dar ultimul domiciliu comun a fost intr-o localitate de langa Bucuresti.Divortul va fi in Romania, nu ... (vezi toată discuția)
Casatorie in germania, divort in romania? oveja oveja Am si eu o intrebare: m-am casatorit in Germania, avem dubla cetatenie romana/germana atat eu cat si sotul. Am locuit impreuna, domiciliul comun fiind in ... (vezi toată discuția)
Divor strainatate dragganu dragganu buna ziua, am domiciliul in Romania, iar sotia este cetatean strain in franta cu domiciliul acolo. casatoria este facuta in romania.avem un copil minor care ... (vezi toată discuția)