avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare la locul de munca

Se poate considera discriminare faptul ca mi s-a refuzat cererea pentru formarea profesionala ce urma a se facea in firma, chiar daca se stia ca imi era foarte necesara datorita avansarii neplanificate ( avansare care nu am cerut-o eu)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 23 Noiembrie 2014
Din punctul meu de vedere, nu cred ca poate fi vorba de discriminare. in primul rind, spuneti ca ati fost avansata, cu toate ca nu ati vrut. Asta este discriminare? Poate asa gindesc unii dintre colegii dvs, dar nici dumnealor nu ar avea dreptate. Cu privire la discriminarea la locul de munca, se poate face referire atunci cind exista presiune psihologica realizata asupra unui angajat pentru a-l determina sa paraseasca locul de munca, concedierea nefiind posibila ptr ca nu i se gasesc motive in ceea ce priveste profesionalismul acestui angajat, etc. Care ar fi discriminarea in ceea ce va priveste?
Este greu de spus asa in termeni generici...

Cu ce va ajuta ceea ce sustineti ca a dus la dicriminare?
Ce drepturi v-au fost incalcate in mod indubutabil?
Datorita suprasolicitarilor noului job m-am imbolnavit , am intrat in concediu medical, dupa care am fost data afara.
Cand v-a incetat c.i.m.?
dar pentru acest lucru trebuie sa trec si pe la discriminare ?

Alte discuții în legătură

Discriminare rasiala? little_angel little_angel buna, daca angajatorul iti desface contractul de munca pentru mai multe motive - nedisciplinare- printre care necunoastera limbii \"chineze\" si a lipsei ... (vezi toată discuția)
Stresul la locul de munca antonio123 antonio123 CIND esti angajat la un angajator si este stres la locul de munca pot solicita la A.J.O.F.M sa te ajute in cautarea unui nou loc de munca.CUM voi proceda voi ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - desfacere contract de muncă ionely_moi ionely_moi Buna ziua, Incerc sa aflu daca mai putem actiona in vreun fel pentru speta de mai jos. Tatal meu este angajat la societatea S.C. GIMART IMPORT EXPORT ... (vezi toată discuția)