avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pentru cumparari de bijuterii uzate din aur
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pentru cumparari de bijuterii uzate din aur

Societate inregistrata in scopuri de TVA , achizitioneaza de la diverse soc. com inregistrate in scop de TVA , bijuterii uzate din aur si fragmente de bijuterii din aur. Dupa achizitie , aceste bijuterii sunt topite in unitatea proprie si turnate in forma de bare si sunt livrate in totalitate la soc. com. din spatiul U.E.
Suntem obligatio la achizitie sa aplicam taxarea inversa sau taxarea normala din p.d.v. al TVA , avand in vedere ca achizitionam bijuterii si nu aliaje ?

Alte discuții în legătură

Pro rata beinaz a beinaz a Am o pro-rata de 97% din cauza ca vand aur de investitii scutite de tva. In cazul in care cumpar aliaje turnate in bara , la care am taxare inversa si le vand ... (vezi toată discuția)
Aur de investitii- regim tva MadaDU MadaDU Societatea noastra are COD CAEN 6492-ALTE ACTIVITATI DE CREDITARE, este platitor de impozit pe profit, platitor de TVA si isi desfasoara activitatea conform ... (vezi toată discuția)
Facturi nexterne cu tva sau nu? nico30 nico30 doresc sa achizitionez pe baza unor contracte mai multe bunuri din comunitatea europeana. facturile care mi se fac sunt cu tot cu tva(chiar daca in unele tari ... (vezi toată discuția)