avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... caiet de sarcini
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

caiet de sarcini

buna dimineata..
scriu aici deoarece am o mare nelamurire... Compania pentru care lucrez a participat la o licitatie publica, un contract de achizitii. licitatia a fost impartita pe loturi, cand am deschis caietul de sarcini pentru un utilaj am observat ca specificatiile tehnice erau special facute pentru un anume ofertant... adica ofertantul care a castigat licitatia avea exact utilajul care era descris in caietul tehnic ... ceea ce nu inteleg eu teoretic si legal licitatiile ar trebui sa fie transparente, si sa se asigure o concurenta.
si vreau sa mai stiu daca o licitatie se poate tine doar cu un singur ofertant avand in vedere ca banii sunt europeni. Apreciez foarte mult daca este cineva care sa ma ajute cu problema mea.

Alte discuții în legătură

Participare pe loturi licitatie publica carmenvdv carmenvdv Buna ziua, As vrea sa particip la o licitatie care are mai multe loturi. Intrebarea mea este daca este posibil sa particip pe un lot cu o oferta si pe un alt ... (vezi toată discuția)
Urgent: buna ziua, va scriu referitor la un topic urgent. termenul ... ZahariaIonut ZahariaIonut Urgent: Buna ziua, Va scriu referitor la un topic urgent. Termenul de depunere al dosarului fiind luni (07.06.21). Scriu referitor la achizitiile din cadrul ... (vezi toată discuția)
Licitatie paguboasa olliverkan olliverkan Buna ziua! Ce e de facut cand autoritatile contractante impun prin caietul de sarcini conditii tehnice greu de indeplinit de producatorii autohtoni, cerintele ... (vezi toată discuția)