Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

adema1980 
	    	Utilizator

adema1980 
	    	Utilizator	    

adema1980, utilizator
 adema1980, utilizator 	
			 ContSters256771 
	    	Utilizator

ContSters256771 
	    	Utilizator	    

activitatea societatii este incadrata ca fiind o activitate ce nu poate fi intrerupta datorita caracterului procesului de productie sau specificului activitatii
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 ContSters256771 
	    	Utilizator

ContSters256771 
	    	Utilizator	    

vreausalucrez	                   

vreau sa lucrez de sarbatorile legale .....suntem doi asociati a unui magazin de imbracaminte vrem sa lucram dar legea nu ne permite de sarbatorile legale nici ... (vezi toată discuția)
	                    vreausalucrez	                   

vreau sa lucrez de sarbatorile legale .....suntem doi asociati a unui magazin de imbracaminte vrem sa lucram dar legea nu ne permite de sarbatorile legale nici ... (vezi toată discuția)

Corina1982	                   

De Rusalii am fost chemata la serviciu. Lucrez in privat la un magazin online de accesorii nunta si botez si mi-a zis ca este program normal de lucru. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
	                    Corina1982	                   

De Rusalii am fost chemata la serviciu. Lucrez in privat la un magazin online de accesorii nunta si botez si mi-a zis ca este program normal de lucru. Vreau sa ... (vezi toată discuția)

crissty15	                   

Buna ziua,
Sunt din Cluj,eu lucrez la o firma care are sediul in Maramures si in ziua de 1 Mai 
ne-a adus program normal la lucru.In momentul cand a venit ... (vezi toată discuția)
	                    crissty15	                   

Buna ziua,
Sunt din Cluj,eu lucrez la o firma care are sediul in Maramures si in ziua de 1 Mai 
ne-a adus program normal la lucru.In momentul cand a venit ... (vezi toată discuția)